Loading...

Dutch Cruise Line

De gastvrije vriendelijke en goed opgeleide bemanning stelt alles in het werk om de passagiers van Dutch Cruise Line steeds weer een onvergetelijke cruisevakantie te laten beleven! Aan boord van de schepen mag niet gerookt worden, met uitzondering van een aantal tafels op het zonnedek.

Bekijk het aanbod

Vloot

MS Dutch Largo
MS Dutch Largo

riviercruiseschip, 110m.
27 bemanningsleden
Max. 146 passagiers

De Dutch Largo is een zeer gezellig schip met een nostalgische sfeer, maar heeft ook het comfort van een modern hotel. Kom aan boord en ervaar het gevoel van comfort en warmte in combinatie met luxe accenten.

MS Dutch Melody
MS Dutch Melody

4-deks riviercruiseschip, 110m.
27 bemanningsleden
Max. 140 passagiers

De ‘Dutch Melody’ is een luxe en comfortabel schip en beschikt over een zeer prettige ambiance. Het moderne passagiersschip is gebouwd in 1999 en heeft sindsdien meerdere vernieuwingen doorgemaakt. De hoge standaard op dit schip ervaart u in de fantastisc

MS Dutch Opera
MS Dutch Opera

riviercruiseschip, 110m.
27 bemanningsleden
Max. 146 passagiers

De 'Dutch Opera' verwelkomt haar bezoekers met haar tijdloze elegantie met een vleug van nostalgie en romantiek. Voortdurend gedeeltelijk gerenoveerd, biedt het schip het moderne comfort om uw riviercruise tot een onvergetelijk reisavontuur te maken.

MS Johannes Brahms
MS Johannes Brahms

2-deks riviercruiseschip, 82m.
21 bemanningsleden
Max. 80 passagiers

Welkom aan boord van het moderne en elegante MPS Johannes Brahms! Tijdens de vele bijzondere cruises op dit schip worden de passagiers al snel enthousiast. Door de speciale afmetingen van het schip is het namelijk mogelijk de kleinere rivieren en kanalen

MS Olympia
MS Olympia

riviercruiseschip, 88m.
21 bemanningsleden
Max. 96 passagiers

Wij laten u graag kennismaken met het moderne MS Olympia. Het sfeervolle schip heeft een capaciteit van 96 passagiers en vaart naast de Rijn en de zijrivieren ook op de Nederlandse en Belgische waterwegen.

MS Princess
MS Princess

riviercruiseschip, 80m.
21 bemanningsleden
Max. 102 passagiers

MS Princess is een aangenaam schip dat comfort en Hollandse gezelligheid combineert op een unieke wijze. Dankzij haar speciale afmetingen kan de Princess vele kleinere rivieren en kanalen bevaren, en meert men regelmatig af in de centra van steden als Ber

Over Dutch Cruise Line

Dutch Cruise Line is opgericht door een team van specialisten op het gebied van riviercruises. De oprichters hebben niet alleen een schat van ervaring in de organisatie, uitvoering en het management van riviercruises, maar zijn ze ook nog eens specialist in het organiseren en uitvoeren van riviercruises met bijzondere bestemmingen. Alles met een duidelijk doel voor ogen: Echte kwaliteit, waarbij de passagier centraal staat! Zij onderscheiden zich bij Dutch Cruise Line in zin dat er vrijwel altijd gevaren wordt met een kapitein/eigenaar aan boord. Dit betekent dat er op deze wijze nog meer persoonlijke zorg kan worden gegeven aan de uitvoering van de cruise aan boord, of met andere woorden: de kapitein zelf staat garant voor een uitstekende service aan boord!
Dutch Cruise Line
Top