Loading...

Hapag-Lloyd Cruises

Laat je inspireren door het gevarieerde aanbod aan cruises. Geniet van een cruise die geen wens onvervuld laat - aan boord van de luxe schepen EUROPA en EUROPA 2. Of beleef een avontuur als geen ander aan boord van een van de expeditieschepen - HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration of HANSEATIC spirit. Welk schip of welke route je ook kiest, er wachten altijd wonderen: de wereld die voor ons ligt.

De expeditie- en luxe cruiseschepen bieden honderden bestemmingen, programma's aan boord en aan de wal, aantrekkelijke cruisecombinaties, korte trips om je voeten nat te maken en lange reizen voor levensgenieters en experts. Flexibiliteit en enorme variƫteit zijn uitstekende kenmerken van Hapag-Lloyd Cruises. Maar ƩƩn ding verandert nooit: het realiseren van je persoonlijke wensen en het omzetten van je visie op wat een cruise zou moeten zijn, staan altijd centraal bij de inspanningen. Ze willen je je dagelijkse beslommeringen laten vergeten, zodat je kunt ontdekken hoe heerlijk het is om te leven zonder voortdurend op de klok te kijken. Een compleet nieuw soort vrijheid wacht op je. Cruises en expedities zijn niet alleen een geweldige manier van reizen, ze zijn ook zeer individueel.

Bekijk het aanbod

Vloot

Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration

cruiseschip

Hanseatic Nature
Hanseatic Nature

cruiseschip

MS Europa
MS Europa

7-deks cruiseschip
275 bemanningsleden
408 passagiers

MS Europa is een cruiseschip dat eigendom is van en wordt geƫxploiteerd door het Duitse bedrijf Hapag-Lloyd. Het is het 4e schip dat Europa heet in de geschiedenis van het bedrijf. Twaalf jaar op rij werd de MS Europa door Ward-Ranking en Berlitz bekroond

MS Europa 2
MS Europa 2

7-deks cruiseschip
370 bemanningsleden
516 passagiers

MS Europa 2 is een cruiseschip dat wordt geƫxploiteerd door Hapag-Lloyd Cruises, een in Duitsland gevestigde cruisemaatschappij. Ze trad in mei 2013 in dienst.

Over Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises
Top