Loading...

Star Clippers

Je kunt genieten van de romantiek van zeilen aan boord van een echt tallship in een ontspannen sfeer met een hoge standaard van service en verwennerij door een attente bemanning. Alle drie de schepen hebben uitgestrekte teakdekken, zwembaden, informeel dineren, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele pianobar. De schepen zijn groot genoeg om eersteklas accommodatie en eetgelegenheden te bieden, maar klein genoeg om intieme havens aan te doen.

Cruiseroutes van 3 tot 14 nachten omvatten afvaarten door de oostelijke en westelijke Middellandse Zee, Zuidoost-Azië, Costa Rica en het Caribisch gebied. Bovendien biedt de lijn aan het begin en het einde van elk zomerseizoen doorgangen door het Panamakanaal en trans-Atlantische overtochten. Omdat de schepen kleiner zijn dan conventionele cruiseschepen, kunnen ze afgelegen havens aandoen die onbereikbaar zijn voor grotere vaartuigen.

Bekijk het aanbod

Vloot

Royal Clipper
Royal Clipper

cruiseschip
106 bemanningsleden
227 passagiers(max. 227)

Star Clippers beweert dat ze het grootste "echte zeilschip" is dat sinds Preussen is gebouwd. Ze staat vermeld in Guinness World Records als het grootste vierkant getuigde schip in dienst, met 5202 vierkante meter zeil. Haar zeilen kunnen worden bediend m

Star Clipper
Star Clipper

barkentijn
170 passagiers

Star Clipper is een barkentijn met vier masten, gebouwd als cruiseschip en geëxploiteerd door Star Clippers Ltd uit Zweden. Ze is het eerste klipperschip in deze klasse sinds 1912. Ze is geklasseerd door Lloyds 100A1. Een luxe schip, vaart onder de Maltes

Star Flyer
Star Flyer

cruiseschip
170 passagiers

Star Flyer is een barkentijn met vier masten, gebouwd als cruiseschip en beheerd door Star Clippers Ltd uit Zweden. Een luxe schip, Star Flyer is een zusterschip van Star Clipper.

Over Star Clippers

Star Clippers
Top