Loading...

Noorderlicht fjordcruise, per catamaran MS Rygerdronningen

Over deze cruise

Op zoek naar het magische noorderlicht in de duisternis van de poolnacht tijdens deze begeleide avondcruise van 2,5 uur vanuit Tromsø. Onze comfortabele rondvaartcatamaran MS Rygerdronningen brengt je weg van de stadslichten en de zee op voor het beste uitzicht op het noorderlicht.
En hoewel onze deskundige bemanning er alles aan doet om de Aurora´s te vinden is en blijft het een natuurlijk fenomeen wat we niet kunnen garanderen. Als je het noorderlicht echter niet meemaakt, bieden we je een tweede kans voor onze volgende jacht op het noorderlicht (afhankelijk van beschikbaarheid).
Welkom aan boord!
Te boeken in de periode van december 2024 t/m 9 maart 2025.
Duur: 2,5 uur
Vertrek: 21:00 uur (vr en zo, vanaf 1 februari dagelijks te boeken)

Over BBI Travel

BBI Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in Ierland, Scandinavië, Finland, IJsland & Canada. Met reizen naar Ierland sinds 1963 is BBI Travel de langst bestaande Ierland-specialist op Europa's vasteland. Noorwegen is sinds 1968 een BBI Travel bestemming. BBI Travel is exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de rederij voor 's werelds mooiste zeereis langs de Noorse kust en expeditie cruises naar Spitsbergen, Groenland & Antarctica.

Top