Loading...

Tromsø Noorderlicht dinercruise

Over deze cruise

Al sinds 2006 worden winterse tours georganiseerd vanuit de solide en huiselijke katamaran MB Havcruise. De boot is speciaal gebouwd voor zeevissen en is volledig uitgerust voor vistripjes en andere tours. De eigenaren wonen aan boord tijdens het winterseizoen. Met een maximum van 12 personen krijgt de tour een sociale en goede sfeer.

Het noorderlicht vanaf zee bekijken is een unieke ervaring. De lichtvervuiling verdwijnt in de zwarte zee. Ze blijven varen in beschutte wateren en zoeken naar de beste plek om het noorderlicht te kunnen zien. Aangezien het noorderlicht een natuurverschijnsel is, kunnen wij geen garanties geven dat het daadwerkelijk te zien zal zijn. De bemanning zal alles er aan doen om je naar de juiste plek mee te nemen. In het afgelopen winterseizoen is het noorderlicht met het blote oog (en niet door de camera) gezien met een score van 80% tijdens deze tour.

Onderweg wordt een traditioneel gekookte vismaaltijd inclusief warme drankjes (non alcohol) geserveerd. Poncho kan aan boord gehuurd worden. Als extra bonus krijg je een prachtig uitzicht over Tromsø by night!
Duur: 3 uur
Vertrek: 20.30u (dagelijks, uitgezonderd 23.12, 24.12, 25.12.en 31.12.2024)

Over BBI Travel

BBI Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in Ierland, Scandinavië, Finland, IJsland & Canada. Met reizen naar Ierland sinds 1963 is BBI Travel de langst bestaande Ierland-specialist op Europa's vasteland. Noorwegen is sinds 1968 een BBI Travel bestemming. BBI Travel is exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de rederij voor 's werelds mooiste zeereis langs de Noorse kust en expeditie cruises naar Spitsbergen, Groenland & Antarctica.

Top