Loading...

Wildlife Eco Cruise - Valentia Island

Over deze cruise

In Zuidwest-Ierland bevindt zich Valentia Island. Dit is de perfecte plek om de prachtige natuur van de kust te ontdekken. Vaar samen met een ervaren gids langs de kust om zeedieren te zien. Veelal worden hier zeehonden, walvissen, dolfijnen en zelfs bruinvissen gespot. Tussen mei en augustus is het mogelijk om papagaaiduikers te zien tijdens deze tour. Vaar langs de bekende Valentia Island vuurtoren en de Dingle Bay in. Ook de Fogher Cliffs moeten niet ongezien blijven, aan de voet van Geokaun Mountain dat de hoogste top van Valentia Island heeft. Ten slotte worden ook de indrukwekkende grotten van Douglas Head bezocht.
Duur: Circa 2 uren
Data: Van 1/8/2024 - 1/10/2024 en van 19/04/2025 - 01/10/2025 om 16:30
Prijs: 65 voor volwassenen (11> jaar) en 50 voor kinderen (10 jaar)
Let op: Er is een minimum van 4 personen nodig om deze tour door te laten gaan. Deze tour is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar en rolstoelen.
Het vertrek is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden, waardoor men soms niet kan uitvaren. In dat geval wordt de reissom volledig gerestitueerd.

Over BBI Travel

BBI Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in Ierland, Scandinavië, Finland, IJsland & Canada. Met reizen naar Ierland sinds 1963 is BBI Travel de langst bestaande Ierland-specialist op Europa's vasteland. Noorwegen is sinds 1968 een BBI Travel bestemming. BBI Travel is exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de rederij voor 's werelds mooiste zeereis langs de Noorse kust en expeditie cruises naar Spitsbergen, Groenland & Antarctica.

Top