Loading...

Corendon

Ook dit jaar heeft Corendon de beste en meest voordelige cruise vakanties geselecteerd. Check het aanbod voor deze unieke reiservaring en boek een van de mooiste cruises van 2022. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cruise over de Middellandse Zee, naar het zonnige Turkije of de Canarische Eilanden? Ontdek ook eens Egypte tijdens een Nijlcruise of beleef de mystieke cultuur in de Verenigde Arabische Emiraten. De vlucht is altijd inclusief waardoor je extra voordelig op vakantie gaat. Voor welke cruise kies jij?

Bekijk het aanbod

Goedkope cruisevakantie? Vakantie naar de zon met Corendon

Over Corendon

Corendon is een van de grootste trendsetters in reizen in Nederland en Belgi毛. In 2000 begonnen als Turkije-specialist en in minder dan 20 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator als het gaat om vele populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast hebben ze eigen hotels en een eigen luchtvaartmaatschappij tot hun beschikking.

Corendon

Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakenreizen (SGRZ) Calamiteitenfonds (CF) International Air Transport Association (IATA)

Corendon is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds, IATA.

Beoordelingen
  • 334 Google reviews 2.8/5
Waarom Corendon?
  • 500.000 reizigers maken jaarlijks gebruik van Corendon
  • Corendon is met afstand marktleider voor vakanties naar Turkije
  • Snelle groeier op alle andere vakantiebestemmingen waar Corendon op vliegt
  • Corendon heeft altijd de laagste prijzen

Bekijk het aanbod

Top